Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les aquarel·les de Dolors Rovira es podran veure a la SaladPas de l’Escorxador

Les aquarel·les de Dolors Rovira es podran veure a la SaladPas de l’Escorxador

Dolors Rovira presenta una col·lecció d’ aquarel·les a la SaladPas de l’Escorxador de Vilafranca del 24 de març fins al 30 d’abril.

«Vilafranca en color», és el títol d’aquest conjunt de vint-i-quatre pintures, on el color i el moviment dels elements són les característiques de les mateixes. Catorze de les aqueareles representen interiors de cases modernistes, façanes, racons, i parcs de Vilafranca. Les altres pintures estan inspirades amb l’obra pictòrica del vilafranquí Pau Boada, mestre dels colors per excel·lència. Junt amb aquestes aquarel·les, s’exposa també la col·lecció de postals fetes per l’autora a partir de les mateixes pintures.
L’horari de visita de la SaladPas és de dilluns a divendres de 5 de la tarda a 8 del vespre i els dissabtes d’11 del matí a 1 del migdia. Excepcionalment del 12 al 17 d’abril la sala romandrà tancada en motiu de la Setmana Santa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: