Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El festival Hivernacle compleix les expectatives i ja pensa en el cinquè aniversari

L’Hivernacle ha proposat durant el cap de setmana diferents formats de concert amb el fil conductor de la bona música independent en comú.

La quarta edició del festival Hivernacle, organitzat per Brave Coast, ha satisfet les expectatives dels organitzadors amb una bona assistència a la majoria de concerts i un bon ambient.

El director artístic del festival en feia una valoració positiva, sobretot del concert de divendres a Cal Bolet, amb Mazoni i Joan Colomo.

L’Hivernacle compta amb el reconeixement de la premsa especialitzada per la selecció d’artistes que integren el seu programa musical. Ara, l’organització ja pensa en la cinquena edició del festival i alguns canvis de format.

Un dels concerts amb més seguiment del quart Hivernacle ha estat el de Mazoni, que oferia una proposta acústica amb temes de tota la seva discografia i del disc nou que està preparant.

També han passat pel festival Harley Young, Càlido Home, Esperit i la cantautora de Texas Holly, que tancava l’Hivernacle diumenge al migdia al Claustre de Sant Francesc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: