Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimecres s’aprovarà al Parlament la modificació de la llei de vegueries per incloure el Penedès

Els grups que donen suport a la llei, JxSí, PSC, CSQP i CUP, sumen 99 dels 135 escons de la Cambra.

L’ordre del dia del ple del Parlament de Catalunya que se celebra dimecres i dijous ja s’ha fet públic. El punt cinquè discutirà la proposició de llei d’adaptació de la Llei 30/2010, del 3 d’agost, de vegueries, a la nova comarca del Moianès i a la creació de la vegueria del Penedès.

El fet que el debat de la llei de pressupostos s’hagi hagut de posposar perquè alguns grups de l’oposició han portat el text al Consell de Garanties Estatuàries, ha deixat via lliure per a la tramitació d’altres lleis entre les quals aquesta de creació de la Vegueria Penedès.

Els grups que donen suport a la llei, JxSí, PSC, CSQP i CUP, sumen 99 dels 135 escons de la Cambra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: