Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La comèdia d’èxit “Les dones sàvies” arriba aquest diumenge al teatre Cal Bolet

La comèdia d’èxit “Les dones sàvies” arriba aquest diumenge al teatre Cal Bolet

Ricard Farré i Enric Cambray en aquesta producció d’El Maldà, recreen aquest clàssic de Molière en un joc interpretatiu que acosta aquest embolic familiar als nostres dies.

Aquest diumenge 12 de febrer, a les 7 de la tarda, comença el període febrer-juny de teatre a Cal Bolet amb “Les dones sàvies”, de Molière, un espectacle de Ricard Farré i Enric Cambray i la producció d’El Maldà.
1672, França. Molière i la Companyia del Rei estrenen una comèdia de costums amb un embolic familiar que recull l’afany de saber de les dones i posa en evidència un poeta mediocre i pretensiós de l’època.
2016, Catalunya. Molière i només dos actors estrenen la mateixa comèdia de costums amb un embolic familiar que, amb un joc interpretatiu que trenca les convencions, recull la ridiculesa dels pedants d’avui dia.
Enric Cambray i Ricard Farré interpreten “Les dones sàvies” de Molière amb el gran repte de portar a escena ells sols tots els personatges del clàssic i reconvertir els Cotin i Menàge en els tertulians de les nostres ràdios i televisions.
Aquest espectacle està emmarcat en la programació d’adults, i per tant cal consultar les condicions d’accés a les sales per a menors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: