Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CC Alt Penedès oferix una sessió sobre clàusules sòl, donant suport per fer-ne seguiment

Més d’un centenar de persones van participar en aquesta segona sessió informativa. El servei comarcal d’habitatge ofereix assessorament per presentar la reclamació i fer-ne el seguiment.

L’edifici de l’Enològica acollia aquesta segona sessió informativa que des del Servei d’Habitatge del Consell Comarcal s’ofereix als ciutadans sobre les clàusules sòl, i la possibilitat que marca la legislació de reclamar a les entitats bancàries les quantitats que s’hagin pagat de més.
Juan Rodríguez, cap del servei comarcal d’Habitatge del Consell Comarcal, comentava que era una sessió bàsicament igual que la que es va fer fa unes setmanes, tot i que en els darrers dies han anat apareixent petites novetats. Comentava per exemple el fet que la majoria d’entitats han posat en marxa serveis específics de reclamació sobre les clàusules sòl per els seus clients.
A banda d’aquesta sessió, a la que van assistir-hi un centenar llarg de persones, des del servei d’Habitatge del Consell Comarcal s’ofereix assessorament i suport per tal de presentar la reclamació i fer-ne el seguiment.
Rodríguez explicava també que cal tenir clar que hi ha diferents sistemes per calcular els diners a recuperat, que cada cas és diferent i que no hi ha un referent clar. Apuntava també què la normativa existent tampoc és molt definitòria, i que encara hi ha poca experiència sobre aquesta qüestió.
D’altra banda, Rodríguez posava sobre la taula que en les properes setmanes segurament es començarà a poder donar informació més concreta sobre una altra qüestió, com és la de reclamar per les despeses de constitució de la hipoteca. Un tema al voltant del qual encara hi ha poca informació clara, però que afectarà a un nombre encara major de clients de les entitats bancàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: