Divendres, 30 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sessió informativa sobre els al·lèrgens a Vilafranca

La sessió es farà el proper dia 31 de maig i les inscripcions estan obertes fins el dia 26.

El Servei de Salut Pública i Consum de l’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Barcelona organitzen una sessió formativa sobre al·lèrgens adreçada a les persones que treballen en l’àmbit de la restauració i dels menjars preparats.

La sessió tindrà lloc dilluns 31 de maig, a les 5 de la tarda, a l’Escorxador. La durada de la sessió serà d’unes 2 hores i la inscripció s’ha de fer telemàticament a fins al 26 de maig. la inscripció es pot fer a través de l’adreça http://bit.ly/inscripcionsvila.

La xerrada pretén donar a conèixer la informació que s’ha de posar a disposició de les persones consumidores en el cas dels aliments que s’ofereixen sense envasar, els envasats als llocs de venda a petició del comprador/a, i els envasats per a la seva venda immediata, d’acord amb el Reglament de la UE 1169/2011, el qual va entrar en vigor el 14 de desembre de 2014.

Les intoleràncies i al·lèrgies alimentàries constitueixen un perill emergent i el Reglament pretén ajudar a les persones que les pateixen. Per això cal tenir molt clars aquests conceptes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: