Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Consell Comarcal facilita informació als afectats per les clàusules sol de les hipoteques

Aquest dijous a la tarda el saló de plens del Consell Comarcal de l’Alt Penedès es va omplir de persones interessades en saber quins sortides hi ha per als afectats per les clàusules sol.

Es tractava d’una convocatòria pública promoguda per l’oficina d’habitatge de l’ens comarcal amb la participació del conseller d’habitatge, Pere Soler, i el cap del Servei Comarcal d’Habitatge, Joan Rodríguez.

El conseller recorda que tots els usuaris afectats per les clàusules sol tenen dret a reclamar i que el Consell Comarcal els pot assessorar per qualsevol dubte.

Soler adverteix que també aquelles persones que haguessin signat algun document de renúncia tenen dret a reclamar, perquè la sentència europea està per sobre.

Pere Soler també destaca que la sentència europea adquireix un efecte retroactiu, amb la qual cosa, totes les hipoteques amb clàusula sol poden ser recorregudes, encara que siguin anteriors a la llei.

A l’oficina del Servei Comarcal d’Habitatge del Consell Comarcal es pot demanar dia i hora per tenir una cita informativa.

Allà s’assessorarà als afectats i es lliurarà un document marc que permet la reclamació a l’entitat bancària. Un cop l’entitat doni resposta a la reclamació es pot tornar també a l’oficina del servei, on els tècnics assessoraran als afectats per valorar si aquesta resposta és correcte.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: