Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bona resposta del públic a la proposta de l’OCP i les cantants Anna Alàs i Maria Hinojosa

Aquest diumenge 5 de febrer, s’iniciaven els concerts del període febrer-juny a l’Auditori de Vilafranca amb “Les dones de Mozart: àries d’òpera”, amb l’OCP i les cantants Anna Alàs i Maria Hinojosa.

Aquest diumenge 5 de febrer, s’iniciaven els concerts del període febrer-juny a l’Auditori de Vilafranca amb “Les dones de Mozart: àries d’òpera”. Una proposta de l’Orquestra de Cambra del Penedès que comptava amb la participació de la soprano Maria Hinojosa i la mezzosoprano Anna Alàs, dues de les veus joves més brillants actualment a casa nostra.
Amb aquest programa es va aconseguir una bona resposta del públic, que es va acostar en bon nombre fins a l’auditori per gaudir de les interpretacions musicals de l’Orquestra de Cambra del Penedès amb les veus d’Alàs i Hinojosa. La intenció era acostar-se a algunes de les òperes de Mozart més conegudes, però des de l’òptica dels seus personatges femenins, que sovint no tenen el reconeixement que es mereixen.
Com comenta el director de l’OCP, Màrius McGuinness, s’ha buscat també en aquest concert donar un lligam a les diferents àries d’òperes diferents, amb un petit argument en el què les dues cantants també hi ha col·laborat.
Després d’una setmana intensa d’assaigs, el resultat del que es va poder gaudir a l’Auditori sonava així.
L’OCP és una orquestra professional amb residència a l’Auditori Municipal de Vilafranca, equipament en el que l’Orquestra realitza la creació de noves produccions, com la que s’ha estrenat aquest diumenge.
En aquest cas s’acompanyaran de la soprano Maria Hinojosa i la mezzosoprano Anna Alàs per interpretar diverses àries de Mozart d’òperes tant conegudes com “Les noces de Figaro”, “Così fan tutte” i “Don Giovanni”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: