Dissabte, 26 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les Variacions Goldberg narrades per Bach, amb l’actriu Miranda Gas aquest dissabte a Vinseum

Les Variacions Goldberg narrades per Bach, amb l’actriu Miranda Gas aquest dissabte a Vinseum

Aquest dissabte un trio de corda de l’OCP i una actriu ofereixen l’oportunitat d’acostar-se a les variacions Goldberg i al mateix conèixer la vida de Bach.

Aquest dissabte, 10 de març, a les 7 de la tarda, continua la programació musical que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca amb el quart Tast de Cambra de l’Orquestra de Cambra del Penedès que tindrà lloc a l’Auditori de Vinseum. El protagonisme serà per Les Variacions Goldberg narrades per Bach. Una obra que interpretaran Javier Gonzalez, Ruben Méndez, Dimitri Kindynis i l’actriu Miranda Gas.
Les Variacions Goldberg de Bach es troben entre les obres més fascinants de tot el repertori clàssic. En aquest espectacle de petit format, les podreu redescobrir en una versió de trio de corda i amb una actriu que ens guiarà per la vida de Bach i la creació d’aquesta obra.
Vinseum i Ajuntament de Vilafranca ofereixen, per sisena temporada consecutiva, aquest cicle que complementa i amplia l’oferta que l’Orquestra de Cambra del Penedès ofereix a l’Auditori. Una proposta de música de cambra de petit format, amb una degustació i presentació de producte de diversos cellers de la comarca, per a les tardes de dissabte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: