Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Beethoven i les Sonates per a violoncel tancaran dissabte la temporada de tastos de l’OCP

Beethoven i les Sonates per a violoncel tancaran dissabte la temporada de tastos de l’OCP

Amb aquest tast de cambra es tanca el cicle d’enguany. Una activitat que s’emmarca dins dels actes del VilaPensa.

Aquest dissabte 21 d’abril, a les 7 de la tarda, continua la programació musical que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca amb el Tast de Cambra de l’Orquestra de Cambra del Penedès que tindrà lloc a l’Auditori de Vinseum i centrada en Beethoven i les seves Sonates per a violoncel.
Una obra serà interpretada per l’Irma Bau, al violoncel i Irina Veselova, al piano.
Beethoven va ser molt versàtil i innovador en l’exploració de les formacions poc habituals, com són les Sonates per a violoncel amb piano. En va escriure un total de cinc i són una bona mostra per veure l’evolució de la seva obra; ja que la primera la va composar amb 26 anys i les dues últimes quan ja s’acostava als 50 anys.
Vinseum i Ajuntament de Vilafranca ofereixen, per sisena temporada consecutiva, aquest cicle que complementa i amplia l’oferta que l’Orquestra de Cambra del Penedès ofereix a l’Auditori. Una proposta de música de cambra de petit format, amb una degustació i presentació de producte de diversos cellers de la comarca, per a les tardes de dissabte.
El concert s’emmarca en el programa d’activitats de VilaPensa i serà presentat el filòsof i musicòleg vilafranquí Joan Cuscó

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: