Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els vilafranquins Jordi Mestres i Jonatan Carbó actuen a la Catedral de Barcelona

Dins el sisè cicle de concerts d’orgue de la Catedral de Barcelona, dinecres es pot escoltar la interpretació d’obres pensades per un duet insòlit, de gralla i orgue.

Una combinació que sorprendrà, més enllà de la potència sonora, en descobrir una gran versatilitat i diversitat de matisos. La unió d’aquests dos instruments parteix de la voluntat d’explorar nous camins que s’inspiren en els orígens de cadascun d’ells.

Fruit del treball iniciat l’any 2010, el graller Jordi Mestres i l’organista Jonatan Carbó ofereixen un concert amb nombroses obres per a gralla i orgue composades per diversos autors catalans actuals. Properament, hi haurà el llançament del seu primer treball discogràfic, anomenat Cornucòpia.

El concert té lloc aquest dimecres, 11 de gener, a les vuit del vespre, amb entrada lliure a la Catedral de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: