Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Mestres presentarà el recull de contes ‘Vini, Vidi, Vinci’

La presentació tindrà lloc aquest dimecres a dos quarts de vuit del vespre, a l’Agrícol.

És un llibre publicat per l’editorial El Cep i la Nansa. El llibre constitueix el seu debut en el món de la literatura de ficció. La glossa del llibre, que conté un total de trenta narracions breus, anirà a càrrec del poeta i crític literari Jordi Llavina en un acte organitzat conjuntament per l’editorial vilanovina i La Cultural Llibreria.
Les històries que explica Jordi Mestres parteixen de la realitat més quotidiana que hom pugui imaginar i els seus protagonistes són personatges versemblants que viuen immersos en el seu propi món i tenen dificultats per expressar els seus sentiments i obrir-se als altres. Amb aquest put de partida, la situació quotidiana d’aquests individus es va embolicant progressivament fins a portar-los a viure situacions extremes davant de les quals caldrà reaccionar d’alguna manera. Val a dir que una de les característiques dels contes és el realisme màgic que Mestres infon a les seves històries per tal d’oferir uns desenllaços del tot sorprenents i imprevistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: