Dilluns, 15 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ADEPG reconeix converses amb la UEP, però puntualitza que no s’ha avançat en aquest sentit

El Comitè Executiu de ADEPG vol exposar les seves consideracions davant les informacions publicades en relació amb una possible integració per part de l’ADEPG i la Unió Empresarial del Penedès.

L’estiu passat, diu ADEPG, els presidents de les dues entitats van encetar un seguit de converses amb el propòsit de valorar la idoneïtat d’un hipotètic acoblament organitzatiu. Els respectius òrgans directius van expressar la voluntat d’obrir un procés en el què de manera rigorosa i alhora discreta s’analitzessin les conseqüències d’una integració.
En aquests moments, diuen,el procés segueix el seu curs sense major alteració i sense cap fet que es pugui considerar objecte de notícia. No hi ha cap novetat perquè s’hi està treballant com s’havia previst i, sobretot, perquè l’ADEPG és una organització empresarial de base associativa i assembleària que, davant de la naturalesa i l’abast d’una eventual operació que afectés la seva entitat corporativa, abans que res demanaria el consens unànime de la Junta Directiva i l’aprovació per majoria solvent de la seva Assemblea General de Socis.
Des del Comitè Executiu de l’ADEPG es procurarà que les informacions publicades no barrin el pas ni afectin un procés que fins ara tenia certes possibilitats d’arribar a un acord; que seria bo per a les dues entitats i que repercutiria molt favorablement en l’estament empresarial del Penedès i el Garraf, i que seria molt ben rebut per part de les institucions polítiques, econòmiques i socials de la geografia granpenedesenca i de la resta del país.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: