Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santi Carda plega de la FEGP perquè no se sent útil

El sadurninenc Santi Carda, que ostentava el càrrec de president adjunt de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), va presentar la seva dimissió la setmana passada.

La dimissió, que segons Carda ha estat «madurada» arriba dos anys després que les patronals Unió Empresarial del Penedès (UEP), presidida per Santi Carda, i l’ADEPG, presidida per Martí Sistané, es fusionessin.

Santi Carda argumenta que no se sent útil, ni còmode amb el model de gestió i lideratge, tant diferent al de l’antiga Unió Empresarial del Penedès.

El sadurninenc explica que ha intentat reconduir aquest estil de gestió amb un president que lidera i un secretari tècnic que porta el dia a dia i com que no ha estat possible, fa un pas al costat.

Per Carda, que afirma estar acostumat a treballar en equip, les decisions estratègiques s’haurien de consensuar en una junta executiva, que en realitat no té poder.

Carda diu que personalment hi era per aportar el màxim i si no pot ser, prefereix fer un «pas al costat», però tampoc vol enfrontar-se. També recorda que altres membres de la junta, entre els quals hi ha vicepresidents, i del grup Dones d’Empresa han dimitit abans que ell.

La fusió de les dues patronals penedesenques que va donar lloc al naixement de la Federació Empresarial del Gran Penedès es va rubricar l’abril de 2017, integrant tots els membres de les juntes executives i directives de les dues patronals.

La direcció de la FEGP ha anunciat que demà dimecres donarà a conèixer les novetats que es produiran a la patronal en els propers mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: