Dissabte, 13 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ADEPG i la UEP acorden integrar-se en la Federació Empresarial del Gran Penedès

La nova federació aplegarà un mapa associatiu amb més d’un miler d’empreses.

Les assemblees generals de socis de la Unió Empresarial del Penedès i l’Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès han aprovat la proposta d’integració de les dues entitats amb un suport total, segons han explicat els dos presidents.

Martí Sistané, president de l’ADEPG, i Santi Carda, president de la UEP, han explicat aquest matí en una roda de premsa que s’inicia el procés perquè les dues organitzacions empresarials convergeixin en la nova Federació Empresarial del Gran Penedès. Tots dos han explicat que la idea d’integrar les dues associacions és de “sentit comú” per treballar més i millor per a tot el teixit empresarial.

També han destacat que integrar una única associació els permetrà tenir més veu en tots els fòrums en els quals participen.

La presidència de la Federació Empresarial del Gran Penedès recaurà en Martí Sistané i Santi Carda en serà el president adjunt. El comitè executiu i la junta directiva de la nova institució reuniran tots els membres que fins ara formaven part dels respectius òrgans directius de les dues entitats. D’aquesta manera, “es reforçarà el caire representatiu en relació a l’empresariat i el mosaic de sectors d’activitat de les tres comarques”. En aquest sentit, Santi Carda ha apuntat que el Baix Penedès pot beneficiar-se especialment de la integració, en ser fins ara la comarca que queda més despenjada.
Pel que fa a la plantilla, la federació comptarà amb els set professionals que fins ara treballaven per a les dues organitzacions. La secretaria general recaurà en Isidre Also.

El nou logotip i els atributs d’identitat visual es presentaran en el decurs de la Nit de l’Empresa, el proper 22 de juny, a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes. L’acte comptarà amb l’assistència del president de la Generalitat Carles Puigdemont, que ha manifestat l’exemplaritat d’una integració com la que protagonitzen les dues organitzacions penedesenques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: