Dissabte, 20 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Festes de Sant Raimon 2017 tiren endavant sense coordinadora

Les Festes de Sant Raimon mantindran alguns dels actes tradicionals tot i haver estat organitzades sense la coordinadora.

Aquest any només s’han presentat dues persones, una a títol individual i una en representació d’una entitat, per a formar part de la coordinadora de les festes d’hivern de Vilafranca. Segons els estatuts de les Festes de Sant Raimon no es podia constituir la Coordinadora, però des de l’Ajuntament s’ha decidit mantenir la col·laboració d’aquestes dues persones i coordinar un programa d’activitats des les festes d’hivern de Vilafranca del 7 al 28 de gener.

Les activitats que s’inclouen al programa són, en la seva majoria i com és habitual, organitzades per les entitats i associacions de la vila. També es mantenen alguns dels actes més tradicionals de les festes de Sant Raimon com el sopar de Raimons i Raimundes o la festa dels Raimons.

En total són una quarantena d’actes de tota mena: concerts, exposicions, conferències, espectacles i jocs. També s’hi inclouen els tradicionals 3 tombs, que tindran lloc el proper diumenge 22 de gener.
El programa en paper de les festes de Sant Raimon s’ha començat a repartir aquests dies per Vilafranca.

Programa de les Festes de Sant Raimon 2017

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: