Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uns 14.000 patinadors han passat per la pista de gel de Vilafranca

Segons Centre Vila, uns 14.000 patinadors han passat per la pista de gel entre el 3 de desembre i el 8 de gener.

La pista que l’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila instal·la cada any a la rambla de Sant Francesc ha consolidat aquesta xifra de 14.000 patinadors que s’ha repetit els últims anys. La copresidenta de l’entitat, Marta Vivas, ha explicat que “tenint en compte les dimensions de la pista, no es pot créixer més” si es vol garantir “la qualitat que s’està oferint”. La instal·lació ha estrenat aquest any una il·luminació nadalenca acord a la del centre de la vila.

El darrer dia de funcionament, aquest diumenge, els patinadors apuraven les darreres hores de la pista de gel.

Segons Centre Vila, aquest any la pista ha recuperat patinadors de pobles i ciutats propers com Sant Sadurní d’Anoia, Igualada o Vilanova i la Geltrú. També s’ha percebut un increment del nombre de grups en hores convingudes, fora de l’horari públic. Entre aquests grups hi ha hagut entitats, associacions, escoles, col·lectius atesos pels serveis socials i clubs esportius.

Pel que fa a les vendes, els comerciants de Centre Vila han registrat aquest Nadal increments desiguals, segons el sector. Es percep, però, un augment generalitzat d’entre el 2 i el 3%, seguint la tònica que ja es va registrar l’any passat. També hi ha hagut repunts de fins al 10%, en alguns casos concentrats més aviat en la campanya de Reis.
Segons l’associació, la pista de gel ha estat també un reclam el primer cap de setmana de la campanya de rebaixes, que ha començat “animada i amb bones perspectives”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: