Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una xerrada sobre envelliment saludable tanca el cicle organitzat per la residència Inglada Via

Per tal de commemorar els seus 100 anys, la residència ha organitzat un cicle de xerrades per tractar diferents qüestions relacionades amb l’envelliment.

El Fòrum Berger Balaguer acollia aquest dimecres a la tarda la tercera sessió del cicle de xerrades que s’han organitzat des de la Residència Inglada Via de Vilafranca per tal de celebrar el seus cent anys. Han estat tres conferències que han volgut tractar temes relacionats amb la vellesa i el fet d’envellir.
Malgrat el mal temps de dimecres a la tarda, la xerrada que va oferir Antoni Maria Cervera va comptar amb un bon seguiment. Cervera és metges especialista en geriatria i en medicina interna i va centrar-se en explicar el procés d’envellir, els canvis que es produeixen amb l’edat i les alteracions que sovint es presenten. Va mirar també d’oferir eines i comentar coses que es poden fer per tal què aquest procés sigui el més saludable possible.
Les altres dues xerrades d’aquest cicle, també al Fòrum Berger Balaguer, es van centrar primer en parlar de com afrontar l’Alzheimer, de com millorar bàsicament la comunicació amb les persones que pateixen aquestes malalties i que han vist afectades les seves capacitats d’expressió i de comprensió. La segona va dedicar-se a parlar de com va néixer la residència, dels seus orígens i la seva evolució en aquests cent anys de vida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: