Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Setmana de l’Energia 2023 a Vilafranca

Setmana de l’Energia 2023 a Vilafranca

Durant els propers dies es realitzaran activitats de tota mena

El proper divendres 16 de juny, de 17 a 20h, a la rambla Sant Francesc, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca amb el suport de Diputació de Barcelona i l’ICAEN, organitzen una tarda de jocs i tallers per públic familiar (activitat Edunauta).

També s’hi podrà trobar informació d’entitats com Som Energia, de la nova Oficina Comarcal de Transició Energètica (OCTE) i informació de les bonificacions municipals de l’Ajuntament de Vilafranca relacionades amb instal·lacions d’energia renovable.

També s’organitzen dues xerrades de caire tècnic al centre Àgora. La primera, el dilluns 12 de juny, de 9.30 a 11h, sota el títol “Es pot utilitzar la biomassa forestal com a font d’energia local?” organitzada per la Mancomunitat Penedès-Garraf. I la segona, dimarts 27 de juny, de 9.30 a 11.30h sota el títol “Comunitats energètiques als polígons industrials de l’Alt Penedès”.

La Setmana de l’Energia és una iniciativa de la Comissió Europea que té l’objectiu de conscienciar a favor de l’eficiència energètica i les energies renovables.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: