Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un taller sobre faules acostarà la figura i l’obra de Ramon Llull als més petits

Un taller sobre faules acostarà la figura i l’obra de Ramon Llull als més petits

Coincidint amb la celebració de l’any Llull, la secció literària de l’Agrícol i Òmnium Alt Penedès organitzen a la biblioteca Torras i Bages un taller sobre faules, centrat en les obres de Ramon Llull

L’escriptor Pere Martí ha adaptat i publicat les Faules del Llibre de les Bèsties, per a infants, i n’explicarà una: la de La llebre i el lleó. A continuació, amb les il·lustradores Gisela Bombilà, Mercè Galí, Anna Mongay i Núria Tomàs, es farà un taller entre els assistents en què es construirà una postal sobre la faula amb un pop-up.
El taller artístic es farà aquest divendres 11 de novembre, a les 6 de la tarda, a la Biblioteca Torras i Bages i és a infants a partir de 5 anys. Cal fer inscripció prèvia a la mateixa biblioteca.
L’any 2016 és l’Any Llull, coincidint amb el setè centenari de la mort de l’escriptor mallorquí. Llull és considerat el gran escriptor, filòsof, erudit i home de lletres medieval, un dels màxims exponents de la cultura i el pensament a l’Europa de l’època. Els seus amplis interessos van afavorir que fes aportacions remarcables en tots els àmbits del saber de la seva època, que van des de la filosofia i la teologia, fins al dret, la medicina, l’astronomia, la retòrica o la lògica. Alhora, va produir una sòlida obra literària, que se situa just als inicis de la tradició literària catalana, i que inclou títols emblemàtics com el Blanquerna —amb el Llibre d’amic e amat—, el Llibre de meravelles —amb el Llibre de les bèsties— o el Llibre del gentil i dels tres savis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: