Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Una festa infantil inaugurarà les llums de Nadal als Monjos i donarà la benvinguda al Tió

Una festa infantil inaugurarà les llums de Nadal als Monjos i donarà la benvinguda al Tió

Santa Margarida i els Monjos donarà, aquest dijous dia 1, el tret de sortida a les activitats nadalenques amb l’encesa de les llums dels carrers i la benvinguda al Tió.

La festa començarà a les cinc de la tarda davant l’Ajuntament amb l’arribada dels follets de la llum per fer-se fotografies amb els infants.
Els nens i nens podran fer dibuixos per entrar en un sorteig que escollirà qui premerà el polsador que encendrà la il·luminació nadalenca. Durant la festa, els infants podran escriure també les seves aportacions a l’arbre dels desitjos, que es col·locarà enguany davant la façana de l’Ajuntament i que complementarà la il·luminació nadalenca.
Tot seguit, a la plaça Pau Casals, es farà la benvinguda a un Tió de grans dimensions que s’instal·larà per segon any a la plaça i que restarà allà durant totes les festes. La benvinguda comptarà amb l’acompanyament dels timbalers dels diables Spantus i els Xanquers dels Monjos.
Durant els actes es convida als infants i les seves famílies a portar arròs, llegums o llet per la campanya SOS Aliments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: