Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal organitza un curs per a empreses agroalimentàries i de restauració

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal i l’Àrea de Salut Pública de la Diputació organitzen el curs “Informació alimentària al consumidor” per a empreses agroalimetàries i de restauració.

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal i l’Àrea de Salut Pública de la Diputació de Barcelona organitzen una curs sobre “Informació alimentària al consumidor” per a les empreses del sector agroalimentari i el sector de la restauració, dins la Xarxa de Productes de la Terra.
El curs es farà el dijous 17 de novembre, de 10 del matí a 1 del migdia, a la seu del Consell Comarcal. Té una part teòrica i un cas pràctic i l’objectiu del curs és proporcionar al personal de les empreses agroalimentàries i de la restauració els coneixements sobre els requisits normatius relatius a la informació alimentària que han de proporcionar als consumidors.
En concret, durant el curs es parlarà sobre el marc normatiu, les responsabilitats dels establiments alimentaris, la informació alimentària que cal facilitar als consumidors, la venda d’aliments sense envasar i l’envasat d’aliments als establiments comercials minoristes a petició dels compradors o per a la seva venda immediata, les reaccions adverses als aliments i com gestionar correctament els al·lèrgens. Totes les persones assistents rebran un certificat d’assistència.
La inscripció és gratuïta i cal adreçar-se al Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: