Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El ball de gitanes de Vilafranca busca nous membres

El ball de gitanes de Vilafranca busca nous membres

El ball de les gitanes de Vilafranca busca dos nous membres: Un estaquirot que aguanti el pal i ens “foti canya” i una gitaneta amb moltes ganes de saltar i ballar.

La convocatòria es farà el proper dimecres 23 de novembre a l’Escorxador a les 9 del vespre. Els requisits per a ser un d’aquets dos nous membres són complir o tenir 21 anys i ser un noi amb força en el cas de l’estaquirot.
El Ball de les Gitanes és una associació que treballa durant tot l’any i es demana compromís amb l’entitat, a més a més, de moltes ganes de fer teatre, de ballar sense parar i fer gresca amb la família gitana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: