Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds volen descarregar per Tots Sants el 3 i 4 de 10 fm, el 4 de 9sf i el Pilar de 8fm

Els Verds obriran plaça, seguits dels Xiquets de Tarragona, Capgrossos de Mataró i Castellers de Sants. Se seguirà el model de Sant Fèlix, amb rondes vilafranquines i començarà puntualment a les 12.

La nau de Cal Figarot ha acollit l’acte de presentació de la diada de Tots Sants, aquest proper 1 de novembre. Els Castellers de Vilafranca seran els qui obriran plaça, i com ha explicat el seu cap de colla amb un objectiu de màxims com són el 3 i 4 de 10 amb folre i manilles amb l’objectiu de descarregar-los a la plaça de la vila, i acompanyats del 4 de 9 sense folre. Baixes en components de tronc de la torre de 8 sf o del 3 de 9 sf han fet que finalment el quatre hagi estat el castell triat.
Darrera dels Verds actuaran els Xiquets de Tarragona, els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Sants tancaran ronda.
Josep Maria Solé, cap de colla dels Xiquets de Tarragona ha reconegut que no arriben en el millor moment al final de temporada però són conscients que la diada de Tots Sants és molt important per a ells. Solé explicava que volen fer castells de 9 i a poder ser algun pilar de mèrit.
Per part dels Capgrossos de Mataró l’objectiu és poder completar el programa que tenien preparat per el Concurs de Tarragona, i que passaria per t/9fm, 5/9f, 9/8 i p/7f. El sots cap de colla, Cugat Comas, remarca que diumenge actuen a Girona, en una diada també molt exigent però on no podran dur el 5/9f, que seria el gran objectiu per Tots Sants.
Finalment tanquen ronda els Castellers de Sants, que arriben després d’haver aconseguit la millor actuació de la seva història, i amb ganes de repetir. El seu cap de colla, Pau Camprovin, apunta de sortida tornar a descarregar la t/9fm i repetir amb el pilar de 8 amb fm, sobre tot en una plaça com Vilafranca.
S’actuaran seguint el que es coneix com a rondes vilafranquines, que ja es van provar per Sant Fèlix, amb cinc rondes i la possibilitat de desmuntar només dos peus. La voluntat és començarà puntualment a les 12 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: