Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca, a punt per intentar fer de nou història per Tots Sants

Els vilafranquins van fer aquest dilluns al vespre un assaig multitudinari, on van posar setens al 3d10fm i sisens al 9d9f

Els Castellers de Vilafranca tenen aquest dimecres dia 1 de novembre la seva última cita de la temporada amb la diada de Tots Sants, acompanyats pels Capgrossos de Mataró, els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Sants. Els vilafranquins ja van anunciar fa uns dies la intenció de portar a plaça el 3 i 4d10fm i, si tot va bé, l’inèdit 9d9f.

Els vilafranquins van fer aquest dilluns al vespre un assaig multitudinari, amb molt bones proves. Així, entre d’altres, van col.locar setens al 3de10, sisens al 9de9f i quarts al 4d10fm. Per altra banda un altre castell que tenen en cartera els vilafranquins per dimecres és el 4de9 sense folre i voldrien acabar-ho tot amb el pilar de 8 amb folre i manilles.

La diada es podrà seguir en directe per Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca a partir de les 12.15.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: