Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mitja Marató de l’Espirall se celebrarà el 18 de desembre

La prova coincidirà amb la Fira del Gall de Vilafranca.

La data coincideix de ple amb la Fira del Gall de Vilafranca, el que li dóna un valor afegit i permet que els participants i també acompanyants, pugui viure aquesta festa nadalenca de la capital de l’Alt Penedès, cursa organitzada per l’Associació de Veïns del barri de l’Espirall de Vilafranca.

La prova, que començarà a les 10 del matí, està inclosa dins la Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona, i és considerada la més veterana en el calendari de curses de fons de Catalunya.

El circuit està, homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, transcorre en un primer tram per Vilafranca, per després endinsar-se en el paisatge vitivinícola del Penedès fins a Guardiola de Font-rubí.

La gran preocupació dels organitzadors, és que si finalment se celebren eleccions generals a l’Estat espanyol, no els donaran els permisos pertinents i la mitja s’haurà d’endarrerir al diumenge 8 de gener del 2017.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: