Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espirall no dona opció al Molanta (3-0) i aixeca la Copa Ràdio Vilafranca per tercera vegada

L’Espirall va ser clarament superior a un Molanta amb només 14 jugadors disponibles. Els vilafranquins sumen la seva tercera Copa.

La temporada futbolística a la comarca clou amb la disputa de la final de la Copa Ràdio Vilafranca. Dissabte el Municipal es vestia de gala per acollir el partit entre Espirall i Molanta, que va coronar al conjunt vilafranquí com a campió de l’edició 2024.

A l’esquerra l’11 titular de l’Espirall, i a la dreta el del Molanta.

L’afició no va fallar a una cita que ja és tradició. En la plana esportiva la d’enguany va ser una de les finals de la Copa Ràdio Vilafranca més desequilibrades dels últims anys. El Molanta arribava amb un equip de circumstàncies, amb només 14 jugadors disponibles, i això es va notar. L’Espirall no va donar opció, i ja al minut 3 de partit s’avançava amb el gol de Yuns.

No es va fer esperar massa el segon gol. Al minut 16 els vilafranquins ampliaven diferències. Buba, pujava el 2-0 al marcador.

L’Espirall, amo i senyor del partit, feia el tercer al 5 de la segona. Penal, i gol de Nico Dorado, que tanca la competició com un dels màxims golejadors.

El partit en sí va ser un homenatge a un Espirall que molts minuts abans del xiulet final ja es veia campió. Només els faltava la celebració.

Celebració de les grans sobre la gespa vilafranquina que viu els seus últims dies abans de ser renovada. L’Espirall recollia el xec i el trofeu que els converteix en campions de la Copa Ràdio Vilafranca 2024. Tercer títol pels vilafranquins, igualats en trofeus amb el Molanta i l’Atlètic Vilafranca.

Forma immillorable de tancar la seva etapa a l’Espirall pel tècnic Miguel Segura, que serà rellevat per Rafa Moral. I premi també per l’equip blau, que a més de ser campió ja va tancar la lliga com l’equip penedesenc amb millor classificació aquest curs en les categories de Tercera i Quarta.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: