Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Espirall i Molanta, finalistes de la Copa Ràdio Vilafranca 2024

Aquest dissabte, a les 19h, els dos equips de Tercera lluitaran per aixecar el títol d’enguany. L’Espirall, a per la tercera; el Molanta, a per la quarta.

A la primera semifinal, l’Espirall s’emportava el bitllet a la final al temps afegit. Després d’una primera part sense gols i poques ocasions, al minut 47 Nico Dorado obria la llauna rematant de cap. Al 60, Joan López feia l’empat per l’Hortonenc. I al 94 el 2-1 definitiu, de Nico Dorado, també a bola aturada.

L’altre finalista, el Molanta, s’imposava per 6-3 al Riudebitlles. El partit començava molt de cara pels olerdolencs: al 14, l’1-0 de Rachid. Al 16, penal sobre Oriol Boada, i gol de Jordi Ramírez. I al 22, el tercer, de Rachid. Tres minuts després golàs d’Ivo per retallar diferències i situar-se com el màxim golejador històric de la Copa. Abans del descans el Riudebitlles demanava penal per mans, no assenyalat, i en les protestes es quedaven amb un menys.

Al 50, el quart de Rachid, però tornava a retallar diferencies Ivo. I al 80 posava emoció Isaac Carbó amb el 3-4. Però el Molanta amb gols de Boada i Noel Aqman segellava el passi a la final.

Aquest dissabte, a les 19h, el Municipal de Vilafranca acollirà una final entre dos equips que ja saben el que és guanyar la Copa, però que fa un bon grapat d’anys que no ho fan. L’Espirall buscarà el seu tercer títol, sumat al dels anys 91 i 2003. Per la seva banda, el Molanta, campió el 2006, 2009 i 2011, anirà a pel quart.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: