Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Ricard Fortuny clou els actes de celebració del 10è aniversari amb una festa

Aquest dissabte es va celebrar la festa de cloenda dels actes del 10è aniversari del Centre Ricard Fortuny, amb diverses activitats lúdiques i els parlaments presidits per l’alcalde de Vilafranca.

Els usuaris i els seus familiars van poder gaudir d’una jornada festiva i alhora conèixer i reconèixer la trajectòria d’aquest centre que va substituir en el seu moment a la residència que hi havia a l’antic hospital de Vilafranca i a la Clínica del Carme. La gerent del Ricard Fortuny,

Elisabeth Rutllant, es mostra molt satisfeta de l’evolució viscuda en els darrers 10 anys, amb l’ampliació fins i tot de l’actual edifici, i destaca que en l’actualitat es treballa per ampliar l’atenció diürna.

Per la seva banda l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, es mostrava satisfet de l’evolució viscuda i el servei del segle XXI que ofereix el Ricard Fortuny. També feia notar els canvis assistencials que requereix la societat actual.

I el president de la junta de govern del centre, Ramon Novell, apunta que si s’ha arribat fins aquí ha estat sobretot per la tasca dels treballadors del Ricard Fortuny.

Desprès dels parlaments es va projectar un vídeo commemoratiu del desè aniversari, i tot seguit a l’exterior de l’edifici es va oferir una actuació de la colla dels Falcons de Vilafranca que van fer diverses figures. Entre d’altres una Escala de 7, una Pira de 5, la Torreta o un pilar de 4 que van deixar net i que van fer girar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: