Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest diumenge es farà una passejada familiar fins a la torre de les Aigües

Aquest diumenge es farà una passejada familiar fins a la torre de les Aigües

La proposta s’organitza sota el lema “De Llitrà al Foix. Aigua i patrimoni humà: sínies, pous, basses i antics molins al camí Fariner i la Torre de les Aigües”.

Aquest diumenge tindrà lloc una passejada familiar, molt planera, que sortirà de Vilafranca i arribarà fins la Torre de les Aigües. Durant el recorregut, s’aniran comentant els diferents elements patrimonials que es poden veure al llarg del camí Fariner i el camí de la Bleda. S’explicarà com s’extreia l’aigua dels pous propers, o com s’aprofitava l’aigua d’aquests rius per fer anar molins, per rentar la roba i fins hi tot per pescar.
Es tracta d’un recorregut circular d’uns 4 quilòmetres i es preveu una durada aproximada de 2 hores. El lloc de trobada és l’aparcament de darrera el Complex Aquàtic, a 2/ d’11 del matí. Es recomana portar aigua, esmorzar i calçat còmode per caminar. En cas de pluja, la passejada quedarà suspesa.
Aquesta activitat, organitzada pel Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilafranca, forma part del cicle d’activitats Rius amb vida al Penedès, que s’ha organitzat conjuntament amb altres municipis, i que es desenvolupa durant tot l’any en diferents espais fluvials d’aquest territori, per tal de donar a conèixer aquests ecosistemes, així com la feina realitzada per netejar i posar en valor aquests espais.
És preferible inscriure’s per correu electrònic a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: