Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Antoni Coronzu ha presentat el poemari ‘Totes les poesies i un llibre més’ a Vilafranca

L’Agrícol va acollir dissabte la presentació del poemari ‘Totes les poesies i un llibre més’ del poeta alguerès Antoni Coronzu.

El poemari presenta tota la producció poètica que havia publicat fins ara Coronzu. A més, el volum inclou un recull inèdit, ‘Rigues curtes’, que aplega els últims poemes que ha escrit.

Antoni Coronzu va néixer a l’Alguer. És llicenciat en Llengües i Literatures Estrangeres, i ha estat professor de llengua francesa a Torí, ciutat on viu des de l’any 1976. De llengua materna algueresa, l’any 1962 va entrar a formar part del Centre d’Estudis Algueresos, on va aprendre a escriure l’alguerès i va començar la producció poètica. El 1965 va obtenir la beca Recasens.

 

Coronzu explica que escriu per a ell mateix i que l’Alguer és molt present a la seva obra, tot i que també parla de temes universals.

El poeta afirma que hi ha molta poesia a l’Alguer, amb veus interessants de gent jove, i que també està irrompent amb força la narrativa algueresa.

La presentació anava a càrrec del poeta penedesenc Santi Borrell, amb la col·laboració de la Secció literària de l’Agrícol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: