Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Xicots animen a acompanyar la colla al Concurs de Tarragona

Els Xicots animen a acompanyar la colla al Concurs de Tarragona

Els Xicots de Vilafranca preparen la gran cita castellera del Concurs de Tarragona, a la qual participaran el dissabte 1 d’octubre a dos quarts de cinc de la tarda.

Per això, animen tota l’afecció castellera de la vila i la comarca a acompanyar-los i concursar amb ells, tot fent una gran pinya.

Per posar a punt els castells, s’ha promogut una campanya especial d’assaigs amb el lema #Concursemde9, a la qual es convida a assistir-hi tothom qui vulgui acompanyar els Xicots. Així, l’assaig d’aquest divendres a les 10 de la nit comptarà amb una part específica dedicada al peu i tindrà un final refrescant, amb fruita i gelats.

Dilluns i dimecres que ve s’assajarà a les nou, com és habitual, amb l’objectiu d’intensificar el treball de les estructures que aniran al concurs, mentre que el divendres previ, a les deu, es realitzarà assaig general especial de tots els castells. En acabar, hi haurà sopar per a tothom.

El dissabte 1 d’octubre els Xicots de Vilafranca sortiran al migdia cap a Tarragona. Qui vulgui participar al Concurs amb la colla s’ha d’inscriure prèviament a Cal Noi-Noi i gaudirà del viatge amb autocar, samarreta i berenar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: