Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca considera important participar en les trobades sobre el corredor mediterrani

Vilafranca va participar dilluns en la trobada que van fer els govern català i valencià per parlar del corredor, amb la voluntat de vetllar perquè el projecte no sigui perjudicial per la vila.

Pere Regull ha explicat què Vilafranca participa de manera activa en les reunions que es fan per parlar del corredor mediterrani partint de la premissa que és tracta d’una infraestructura que passarà per la vila. En aquest sentit diu que cal ser-hi en totes aquestes reunions per tal d’evitar que sigui una infraestructura que generi més problemes. Ja què ha de passar, que passi bé.
Regull ha explicat que van decidir sumar-se a la comitiva què dilluns va anar a València a l’estació de Tarragona, i pujar a l’Euromed juntament amb els alcaldes de Tarragona, Reus i Valls, i amb els representants empresarials de les terres tarragonines. L’alcalde vilafranquí considera que això va permetre visualitzar què Vilafranca està interessada també en obrir-se a Tarragona.
Entre altres punts positius que Regull considera que va tenir aquest viatge, hi ha que els va permetre compartir espais amb els rectors de la Universitat Rovira i Virgili i de la Universitat de Vic. Dos centres importants de cara a la voluntat que té l’equip de govern d’impulsar estudis universitaris a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: