Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Informació i servei alternatiu fiable durant el període d’obres de la línia R4

L’Ajuntament de Vilafranca reclama que es garanteixi la informació i el servei alternatiu durant el període d’obres de la línia R4.

Aquest dilluns 31 de juliol, Adif inicia la primera fase de les obres per a la implantació de l’ample estàndard, el corredor mediterrani, en el tram de la línia de rodalies R4 de Martorell a Castellbisbal. Aquests treballs suposaran una afectació pel tall total entre Sant Sadurní i Castellbisball i s’habilitarà un transport alternatiu en bus entre les dues estacions per als usuaris del servei ferroviari. Durant la segona fase, del 13 al 18 d’agost, l’afectació serà en el tram de Sant Sadurní a Molins de Rei.

El Tinent d’alcalde de Serveis a les Persones i Promoció Social de l’Ajuntament de Vilafranca, Miquel Medialdea, ha reclamat que «s’informi els usuaris de forma clara i continuada de les afectacions i que es compleixin els horaris i serveis alternatius habilitats». Medialdea va participar en la reunió de seguiment amb la Direcció General de Transports de la Generalitat, Adif i Renfe sobre les obres.

La reunió va ser convocada per la Direcció General de Transports, després de la primera reunió mantinguda la setmana passada, on es va posar sobre la taula la voluntat de l’Ajuntament de Vilafranca de mantenir una comunicació estable i directa amb els responsables de la xarxa de transport públic i avançar amb altres demandes de transport de les diferents connexions de les línies de tren i autobusos, com la recentment anunciada d’increment d’expedicions de bus entre Vilafranca i Vilanova.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: