Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regull considera fóra de sentit les crítiques d’ERC sobre la connectivitat sobre la llosa

L’alcalde de Vilafranca considera que en aquests moments la connectivitat entre La Girada i el Poble Nou és millor que mai, i que la cobertura de la llosa permet als veïns gaudir ja d’aquest espai.

En el marc de l’espai diàlegs amb l’alcalde d’aquesta setmana, Pere Regull ha volgut respondre ERC, que va oferir fa uns dies una roda de premsa per tal de presentar un bloc de 10 propostes per la vila i en què va criticar també la connectivitat entre els barris de la Girada i el Poble Nou.
Regull ha comentat que pel que té a veure amb el document amb les propostes dels republicans, no pot valorar-lo perquè no l’ha rebut.
Sobre el que sí ha opinat és sobre les crítiques a la connexió entre els dos barri vilafranquins a tocar de les vies. En aquest sentit, Regull ha explicat que les vies estan com estant perquè en el seu moment no es van soterrar més; i que per tant es troben alçades respecte La Girada. Pel que fa a la connexió entre els dos barris, remarca que mai fins ara havien estat tan ben comunicats.
L’alcalde també ha volgut recordar que en relació als aparcaments que hi ha propers a equipaments com l’estació d’autobusos, no entén les crítiques d’ERC. Regull parla de les 270 places d’aparcament repartides en diverses pastilles i que referma que el més normal és que se situïn el més properes possibles a equipaments com l’estació d’autobusos i la de Renfe.
Finalment, i en relació a les obres pròpiament dites de la llosa de cobertura, ha comentat que des del govern municipal s’ha apostat per fer una primera fase àmplia de millora de la llosa, i no fer petits trams més elaborats però que haurien allargat en el temps tot el procés. Tal com s’ha fet ara, els veïns poden gaudir ja d’un passeig en condicions.
Regull ha refermat la voluntat què, en els propers 4 anys, es pugui arribar a deixar la llosa fins el pont del carril en les millors condicions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: