Divendres, 26 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es constitueix la nova Junta Directiva de l’ADEPG

Es constitueix la nova Junta Directiva de l’ADEPG

Aquest dilluns es va reunir, en sessió constitutiva, la nova Junta Directiva de l’Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès.

El nou equip que presideix Martí Sistané està format per quaranta empresaris i directius. La Junta Directiva de l’ADEPG és una representació del mosaic territorial i de les activitats empresarials que s’apleguen a la demarcació del Penedès i el Garraf.

En aquest mateix nou període de mandat, 2016-2020, el Comitè Executiu el composen el president, Martí Sistané; els vicepresidents, Anna Cols, Francesc Güell, Conxi Martínez i Ramon Novell; el secretari, Xavier Montserrat, i el vocal, Joan Capellades.

Les directrius aprovades en la sessió constitutiva suposen una línia de continuïtat en relació amb l’anterior cicle. De fet, bona part dels membres de la Junta Directiva han renovat la seva participació en aquest òrgan de decisió de la primera organització empresarial del Gran Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: