Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix cursos de català de tots els nivells

Amb el lema “Connecta’t al català”, el CNL per mitjà del CNL de l’Alt Penedès i el Garraf, ofereix aquesta tardor la possibilitat de fer un curs de català per millorar les competències comunicatives.

L’oferta de cursos que s’obren a Vilafranca, Sant Sadurní, Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú i Cubelles cobreix els diferents nivells, des dels cursos per iniciar-se en l’aprenentatge de la llengua, per adquirir fluïdesa en les converses i per entendre i parlar català a la feina, fins a cursos per millorar l’escriptura en contextos formals. Es poden seguir tant en la modalitat presencial com en la combinada Parla.cat, d’aprenentatge en línia amb dues sessions presencials, i tenen certificació oficial.

Al web del Centre de Normalització Lingüística,  www.cpnl.cat, s’accedeix a tota la informació actualitzada sobre aquests cursos.

Les persones que no hagin fet mai cap curs de català al Centre, i ara en vulguin seguir un, han de fer una prova de col·locació a partir d’aquesta setmana amb la finalitat de situar-les en el nivell més adequat. Per demanar dia i hora cal que s’adrecin al Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès, al carrer Pere el Gran, o bé a l’Oficina de Català de Sant Sadurní d’Anoia, al carrer Marc Mir. Un cop conegut el resultat de la prova, podran formalitzar la matrícula a partir dels dies 19, 20 o 21 de setembre.

CNL

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: