Dissabte, 1 d'Octubre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal tramita ajuts per a comerços i empreses de serveis

La continuïtat de les petites i mitjanes empreses i l’ampliació de les superfícies de venda són les principals línies d’ajut per al 2016.

El Consell Comarcal forma part de la xarxa de punts d’assessorament per a emprenedors i empreses “Catalunya Emprèn” i ajuda els emprenedors i les empreses a tramitar els ajuts que convoca anualment el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat.
Enguany s’han convocat ajuts adreçats als tallers mecànics, els serveis fotogràfics, les copisteries i arts gràfiques, els serveis de reparacions, les agències de viatges detallistes, les tintoreries i bugaderies, les perruqueries i salons de bellesa, els bars i restaurants, els serveis de menjar preparat i càtering i les empreses que desenvolupin oficis artesans.
Els ajuts més importants estan adreçats a les empreses de comerç al detall que hagin llogat o comprat locals desocupats i que facin una inversió en reformes o de traspàs abans del 31 de desembre de 2016.
La convocatòria per sol·licitar aquests ajuts del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat està oberta fins al 31 de desembre d’enguany o fins que s’acabin els recursos econòmiques que s’hi ha destinat.
Els emprenedors i les empreses de l’Alt penedès que vulguin rebre assessorament sobre aquests ajuts han de sol·licitar entrevista a l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: