Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca vol ampliar lapresència al mercat francès amb la utilització dels “chèque-vacances”

Entre les diferents iniciatives per fer-se més present en un mercat tant important com el francès, Vilafranca vol impulsar l’ús dels xecs vacances que empreses franceses lliuren als seus treballadors.

Aquests dies s’ha fet a Vilafranca una sessió informativa adreçada a empreses turístiques de la vila sobre què és i com funciona el “Chèque-vancances” que algunes empreses franceses ofereixen als seus treballadors com a complement salarial i que ara ja es pot gastar en altres països a banda de França.
En aquest sentit, la regidora de Promoció Turística de l’Ajuntament de Vilafranca, Dolors Rius, comentava que havien volgut fer aquesta sessió a càrrec d’una assessoria especialitzada per donar a conèixer aquesta opció. Rius recorda que des de l’Ajuntament s’ha estat treballant per promocionar també en el mercat francès el turisme de convencions i congressos; i que en continuïtat amb aquesta idea s’ha pensat també en els “chèques-vacances”.
Rius explica que seria una manera d’ampliar presència de Vilafranca en el mercat francès. Considera que la capital de l’Alt Penedès podria acollir tant el turisme de convencions i congressos com el de “Chèques-vacances” sense necessitat de fer més inversions.
Vilafranca sempre ha estat un destí turístic interessant per el mercat francès. Dolors Rius remarca que és fruit de la proximitat, però també d’un intens treball de promoció per donar a conèixer tot el que té per oferir la capital de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: