Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca es prepara per un cap de setmana amb la Gravel, la KONIUNGO i la BTT-O Penedès

Les tres proves tindràn lloc a Vilafranca el cap de setmana del 20 i el 21 de maig. L’objectiu de les propostes és assolir un total de 700 participants.

El cap de setmana del 20 i el 21 de maig es preveu carregat a Vilafranca, amb un total de 3 propostes variades que casen esport i turisme.

La primera serà la Gravel Penedès. Una cursa que després de celebrar-se al Pla a l’hivern, ara també tindrà sortida a Vilafranca, per tal de descobrir el territori en plena primavera.

Hi haurà cinc categories, amb dificultats graduals: dissabte 20 la bikepacking, amb recorregut de 300km, i que es podrà completar fins diumenge a les 21h. El diumenge, quatre categories més: la most, amb recorreguts de 5 a 30km; la gravel blanc, de 50; la gravel rosat, de 100; i la gravel negre, de 160. Les inscripcions seran a 28 euros, excepte la de la gravel most, que serà a 8.

Dissabte, 20 de maig, de 18h a 19:30h tindrà lloc la KON’IUN.GO, una cursa de trail-running per equips, amb recorregut de 10km, també a un preu de 28 euros.

Dissabte, de 9:30h a 12:30, tindrà lloc la tercera BTT-O PENEDÈS, organitzada pel Centre Excursionista del Penedès. Inscripció a 8 euros per a socis del CEP, 12 euros pels no socis, i 50% de descompte pels inscrits a la Gravel.

Totes tres proves tindràn sortida i arribada a la Zona Esportiva. Per a més informació i inscripcions, tres pàgines web: gravelpenedes.cat, koniungo.cat, cep.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: