Dissabte, 20 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La UEP posa el focus en el caràcter social de l’empresa durant la cinquena Nit Empresarial

La Unió Empresarial del Penedès va celebrar ahir al Mirador de les Caves de Subirats la seva cinquena Nit Empresarial.

La vetllada duia per títol ‘Nous temps, nous paradigmes’ i comptava amb la presència del conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat Jordi Baiget.

Baiget va voler transmetre un missatge d’agraïment i confiança als empresaris penedesencs i va parlar d’uns indicadors econòmics que són esperançadors, encara que quedi molta feina per fer.

El conseller també va parlar de l’enoturisme com una bona via per a desestacionalitzar, generar activitat econòmica i atraure turisme de qualitat a les comarques penedesenques.

La Nit Empresarial de la UEP va començar amb la conferència de la monja dominica Sor Lucía Caram que, sota el mateix títol de ‘Nous temps, nous paradigmes’, va versar sobre la importància de posar el bé col·lectiu per davant de l’individual per assolir una societat millor. Caram va dir que la col·laboració públic privada i el suport a les empreses a les entitats del tercer sector són vies imprescindibles per a aquesta millora global.

El president de la UEP Santi Carda, per la seva banda, va recordar el paper que té una organització com la que presideix en aquest nou escenari econòmic i social tot posant l’accent en la responsabilitat social de les empreses i en la unió d’esforços per a contribuir a la millora de l’entorn en tots els sentits.

En el transcurs de la vetllada van ser lliurats els premis a la millor iniciativa innovadora, que va ser pel Centre d’Empreses del Baix Penedès; el premi a l’expansió internacional, per a Gràfiques Vàrias; la millor iniciativa mediambiental, per a Deixalles i Transports Plazas; la millor iniciativa de responsabilitat social, per a La Granja Foods; el comerç més dinàmic va ser la Vinateria Inzòlia; la millor iniciativa empresarial jove, xta.cat. El premi a l’accidentalitat zero va ser per a Ferret Casulleras SL. – FECA i Cales de Pachs, dues empreses que no han tingut cap accident laboral en els últims 500 dies. I, finalment, millor iniciativa en prevenció, va ser per Ondunova.

També es va fer un reconeixement al Rotary Club de Vilafranca per la seva contribució social i es van lliurar diversos diplomes per reconèixer la tasca de les empreses en matèria de prevenció de riscos laborals.

La Nit empresarial va reunir unes 200 persones i ca comptar amb un missatge enregistrat del president de la Generalitat Carles Puigdemont.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: