Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres pisos més s’incorporen al parc municipal d’habitatges de lloguer social de Vilafranca

Els tres pisos estan situats un al carrer Abat Copons i els altres dos al carrer Pere el Gran, en un mateix edifici.

L’alcalde Pere Regull, el tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social Ramon Zaballa i el regidor d’Habitatge Josep M. Martí han visitat aquest dimecres tres habitatges situats al barri de Sant Julià. Els tres pisos s’incorporaran properament al parc municipal d’habitatges de lloguer social. Han estat rehabilitats en el marc del Programa de Rehabilitació d’Habitatges amb Finalitat Social que impulsa l’Ajuntament de Vilafranca des de fa molts anys i que té un triple objectiu: donar feina a persones en situació d’atur, que executen els treballs de rehabilitació; posar a l’abast de famílies derivades des dels Serveis Socials habitatge de lloguer a preus assequibles; i, finalment, millorar el parc d’habitatges a i, de retruc, l’entorn urbà de la ciutat.

L’alcalde ha destacat que la rehabilitació d’habitatges és una eina important dins la política d’habitatge municipal. Ha recordat que hi ha “més de 90 pisos llogats a famílies que ho necessiten” i que l’any vinent, en seran 117. Regull ha fet una crida als propietaris que tinguin pisos buits i els vulguin posar en circulació perquè els cedeixin a l’Ajuntament.

Els tres pisos estan situats un al carrer Abat Copons i els altres dos al carrer Pere el Gran, en un mateix edifici.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: