Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sis obres passen a la segona fase del Premi El Lector de l’Odissea

El jurat, integrat per cent lectors, es va reunir el dilluns per aprovar la primera selecció.

De les trenta-tres obres presentades enguany al certamen literari penedesenc els lectors van seleccionar-ne sis perquè passessin a la segona fase. A la primera fase els originals s’havien repartit en 12 grups de lectura. A partir d’ara es tornaran a dissenyar els grups, fent que les obres que han passat de fase siguin llegides per persones diferents.

Després d’aquesta primera tria els originals se sotmetran a un nou període de lectura i valoració que conclourà a mitjans de setembre, d’on en seleccionaran com a màxim cinc, que arribaran a la fase final.

Les obres que han passat a aquesta segona fase porten per títol: ‘La germana gran’, ‘El desenllaç’. ‘Retaule de vell en residència’, ‘Tots som una mica marcians’, ‘Kríptika’ i ‘La closca dels cargols’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: