Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Núria Busquet guanya el 19è Premi El lector de l’Odissea amb el recull de relats “Partícules”

Núria Busquet guanya el 19è Premi El lector de l’Odissea amb el recull de relats “Partícules”

Núria Busquet Molist és la guanyadora del dinovè Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea a obra publicada, al obtenir la majoria de vots emesos pels lectors que han participat com a jurat.

L’escrutini es va fer públic durant el sopar celebrat pels lectors a Vilafranca el passat 18 d’octubre. L’obra es presentarà a Vilafranca el proper 16 de novembre, a dos quarts de nou del vespre, a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Partícules és, sobretot, una anàlisi agredolça de les diferents maneres de relacionar-nos amb les persones que ens envolten, que podem estimar, odiar, o fins hi tot ambdues coses alhora, però que en tot cas no només formen part del que som, sinó que sovint configuren la nostra pròpia visió del que és o ha de ser una família. Els personatges, tots en un moment extrem de les seves existències sense ser-ne conscients, són habitants de la ciutat de Prípiat, la més propera a la central de Txernòbil.

La Núria Busquet va néixer a Cardedeu l’any 1974. Traductora, escriptora i activista cultural. Llicenciada en Traducció i Interpretació i Màster en Estudis de la Diferència Sexual.

Es organitzadora del Festival de Poesia de Cardedeu PAM! i dinamitzadora de la tertúlia poètica  de la biblioteca Marc de Vilalba.

Partícules  s’ha imposat a les altres 20 obres seleccionades pel Comitè de selecció del Premi entre les publicades durant l’any 2017 al nostre país.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: