Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat el Pla d’Acció per la Dinamització dels Polígons d’Activitat Econòmica

El pla és una continuïtat del Pla Estratègic Penedès 2015.

Amb aquest projecte, la Fundació Pro-Penedès vol millorar la competitivitat dels polígons d’activitat econòmica de l’àmbit Penedès per tal de retenir les empreses que hi ha. També alhora pretén atraure noves empreses amb la finalitat de generar ocupació. Els treballs han de permetre disposar d’un pla d’acció per a la millora i la dinamització dels polígons del territori i la creació d’un marc estable de treball entre les quatre comarques, l’Anoia, Alt Penedès, el Garraf i el Baix Penedès.

El territori, l’economia i la cohesió social són els objectius del Pla Estratègic del Penedès. La dinamització dels polígons entra dins d’aquest segon objectiu. Així ho explicava el coordinador del Pla Estratègic Penedès Jordi Cuyàs.

Els treballs s’han organitzat en quatre comissions: energia, liderat per l’Alt Penedès; mobilitat, liderat pel Baix Penedès; infraestructures de telecomunicacions, liderat per l’Anoia; i formació, liderat pel Garraf.

Aquesta setmana s’ha celebrat al castell de Castellet una sessió de treball que s’ha centrat en identificar les problemàtiques que hi ha als polígons industrials en relació a les infraestructures de telecomunicacions així com també formular propostes d’acció pels propers 3 anys en l’àmbit Penedès.

A la sessió, també hi han assistit alcaldes, regidors, tècnics i responsables del redactat del document de les 4 comarques de l’Àmbit Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: