Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Martí Sistané, es postula com a candidat a la presidència de l’ADEPG

La propera sessió de l’Assemblea General de l’Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès podria proclamar Martí Sistané com a nou president de l’entitat.

El plenari de l’ADEPG està convocat per dilluns 25 de juliol, a les vuit del vespre, a la sala de juntes de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú.
El procés electoral engegat la primera setmana de juny arriba a l’episodi final. Ahir, dijous, el Consell Consultiu de l’organització empresarial va aprovar la proposta de candidatura, després de sotmetre l’aspirant a diferents qüestions i consideracions per part dels membres d’aquest Consell.
La presidència a mans de Martí Sistané suposaria una línia de continuïtat, atès que el candidat forma part de la Junta Directiva fins ara presidida per Jordi Solé Tuyà. El nou titular seria el sisè president de la història de l’entitat.
En aquests darrers dos anys Martí Sistané ha participat activament en la Comissió d’Estratègies i en la Comissió Financera de l’ADEPG. També forma part de la iniciativa ADEPG Advising, de suport als iniciadors d’activitat i orientació a la nova empresa. A més, forma part de la xarxa consular de l’Associació, representant l’entitat al municipi de Sant Pere de Ribes. A banda, el candidat és professor de l’Escola de Direcció d’Empresa i ha impartit nombroses accions formatives a càrrec de l’ADEPG.
Martí Sistané té 56 anys i va néixer a Barcelona. Avui dia resideix a Sant Pere de Ribes. És consultor d’empreses especialitzat en les àrees de Màrqueting estratègic i Financial management.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: