Dilluns, 27 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neus Lloveras opta a presidir la Federació Empreserial del Gran Penedès

La candidatura que lidera Lloveras compta amb el suport de l’empresari Santi Carda, que va dimitir al juliol del càrrec de president adjunt de la federació.

L’exalcaldessa de Vilanova i la Geltrú Neus Lloveras ja ha presentat formalment la seva candidatura a la presidència de la Federació Empresarial del Gran Penedès. És una candidatura d’equip treballada des d’un grup impulsor format per representants d’una trentena d’empreses de diversos sectors que reclama, diuen, una ‘nova etapa’ al capdavant de la FEGP.

El projecte preveu fomentar la implicació i participació de les empreses amb la federació, aconseguir més col·laboració entre les empreses del territori i també lluitar perquè l’entitat tingui més pes.

Per aconseguir més participació, l’equip aposta per unes jornades estratègiques de debat amb els associats i també grups de treball sectorials per treballar plegats inquietuds concretes.

Pel que fa a la Federació Empresarial del Gran Penedès, la candidatura de Lloveras aposta per una reorganització de l’entitat amb un pla de viabilitat econòmica. Si no hi ha sorpreses de darrera hora, l’exalcaldessa de Vilanova es disputarà la presidència de la federació almenys amb una altra candidatura: la de l’actual president Martí Sistané, que ja va anunciar que es presentava a la reelecció. Les eleccions estan previstes per l’1 d’octubre.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada
22:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna

Penedès Televisió

20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada
21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: