Divendres, 15 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neus Lloveras opta a presidir la Federació Empreserial del Gran Penedès

La candidatura que lidera Lloveras compta amb el suport de l’empresari Santi Carda, que va dimitir al juliol del càrrec de president adjunt de la federació.

L’exalcaldessa de Vilanova i la Geltrú Neus Lloveras ja ha presentat formalment la seva candidatura a la presidència de la Federació Empresarial del Gran Penedès. És una candidatura d’equip treballada des d’un grup impulsor format per representants d’una trentena d’empreses de diversos sectors que reclama, diuen, una ‘nova etapa’ al capdavant de la FEGP.

El projecte preveu fomentar la implicació i participació de les empreses amb la federació, aconseguir més col·laboració entre les empreses del territori i també lluitar perquè l’entitat tingui més pes.

Per aconseguir més participació, l’equip aposta per unes jornades estratègiques de debat amb els associats i també grups de treball sectorials per treballar plegats inquietuds concretes.

Pel que fa a la Federació Empresarial del Gran Penedès, la candidatura de Lloveras aposta per una reorganització de l’entitat amb un pla de viabilitat econòmica. Si no hi ha sorpreses de darrera hora, l’exalcaldessa de Vilanova es disputarà la presidència de la federació almenys amb una altra candidatura: la de l’actual president Martí Sistané, que ja va anunciar que es presentava a la reelecció. Les eleccions estan previstes per l’1 d’octubre.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M. Soler
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
00:30
Esport comarcal
Futbol. Martinenca - Can Cartró
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: