Dilluns, 23 de Setembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neus Lloveras opta a presidir la Federació Empreserial del Gran Penedès

La candidatura que lidera Lloveras compta amb el suport de l’empresari Santi Carda, que va dimitir al juliol del càrrec de president adjunt de la federació.

L’exalcaldessa de Vilanova i la Geltrú Neus Lloveras ja ha presentat formalment la seva candidatura a la presidència de la Federació Empresarial del Gran Penedès. És una candidatura d’equip treballada des d’un grup impulsor format per representants d’una trentena d’empreses de diversos sectors que reclama, diuen, una ‘nova etapa’ al capdavant de la FEGP.

El projecte preveu fomentar la implicació i participació de les empreses amb la federació, aconseguir més col·laboració entre les empreses del territori i també lluitar perquè l’entitat tingui més pes.

Per aconseguir més participació, l’equip aposta per unes jornades estratègiques de debat amb els associats i també grups de treball sectorials per treballar plegats inquietuds concretes.

Pel que fa a la Federació Empresarial del Gran Penedès, la candidatura de Lloveras aposta per una reorganització de l’entitat amb un pla de viabilitat econòmica. Si no hi ha sorpreses de darrera hora, l’exalcaldessa de Vilanova es disputarà la presidència de la federació almenys amb una altra candidatura: la de l’actual president Martí Sistané, que ja va anunciar que es presentava a la reelecció. Les eleccions estan previstes per l’1 d’octubre.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada

Penedès Televisió

15:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
15:30
El reportatge
Servei Educatiu de l'Alt Penedès
15:45
Vilafranca opina
Enquesta al carrer - Servei Educatiu de l'Alt Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: