Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Glòria Rosell, nova presidenta local d’Esquerra Republicana a Vilafranca

La nova executiva pren el relleu a l’equip liderat per Josep Álvarez, que és qui n’ha estat el president fins ara

L’Assemblea d’Esquerra Republicana de Vilafranca ha escollit aquest dilluns l’executiva que liderarà el partit els propers quatre anys a la capital penedesenca. Glòria Rosell n’és la nova presidenta i ha presentat un programa que planteja reptes com “impulsar els canvis necessaris en les polítiques territorials per preservar el medi ambient i l’entorn; coordinar les seccions de barris per apropar a la ciutadania el projecte d’Esquerra Republicana, o aportar la visió feminista a l’activitat de la Secció Local i desplegar el Pla d’Igualtat d’ERC”, entre d’altres. L’objectiu de l’equip de Rosell és enfortir el projecte republicà a Vilafranca per afrontar el nou cicle amb més força.

La nova executiva pren el relleu a l’equip liderat per Josep Álvarez, qui ha afirmat tenir confiança absoluta en Glòria Rosell.

L’equip liderat per Rosell està format per 6 dones i tres homes, i s’organitza en onze secretaries. Lisbeth Murga Garcia assumeix la secretaria General i la de Ciutadania; Antoni Sansa i Garcia, la secretaria d’Organització; Montserrat Espinosa i Sospedra, Finances i Transició Ecològica; Mònica Ramoneda Rueda, la secretaria d’Imatge i Comunicació; Gemma Urgell i Rocías portarà la secretaria de Feminismes; Maria Sardà i Raventós, la d’Afiliació; Xavier Custodio i González, Activisme; Pere Sàbat i Lluverol, la secretaria de Política Municipal, i Glòria Rosell i Perelló combinarà la presidència amb la secretaria de Barris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: