Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Tendències en direcció estratègica d’empreses a l’Àgora PIMES

Tendències en direcció estratègica d’empreses a l’Àgora PIMES

La tercera convenció de la micro, petita i mitjana empresa Àgora Pimes posa la mirada sobre les tendències en direcció estratègica d’empreses.

Aquest era el tema principal de la ponència marc que ha ofert aquest matí el degà de la facultat d’empresa i comunicació de la Universitat de Vic Xavier Ferràs. Ferràs ha parlat d’estratègia com a part fonamental alhora d’exercir el lideratge en un moment marcat per un canvi tecnològic sense precedents. Segons el degà, les possibilitats que obre l’evolució tecnològica són immenses i es poden aprofitar empresarialment seguint una sèrie de principis bàsics que rauen en la flexibilitat i l’adaptació al canvi.

 

Ferràs considera que aquests principis s’han d’exercir a través del lideratge, transmetre’ls amb energia emocional i estructurar organitzacions més distribuïdes. Aquí pren un paper important saber delegar i que tothom qui formi part de l’empresa se sentit apoderat i tingui accés a una formació continuada.

La tercera convenció de la micro, petita i mitjana empresa Àgora Pimes s’ha celebrat aquest matí al centre Àgora i, a banda de la conferència marc, ha comptat amb sessions simultànies anomenades Àgora Praxis, per plantejar casos pràctics de les empreses del territori. El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca Joan Manel Montfort destaca que la jornada té un component important de relació i contacte directe.

 

Àgora Pimes és una iniciativa de l’Associació d’Empresaris del Penedès i el Garraf i l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: