Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’IES Alt Penedès guanya per quarta vegada el primer premi del concurs de prototips de Siemens

Una representació d’alumnes i professors han rebut el premi de mans dels responsables de la multinacional alemanya avui mateix a Madrid.

D’aquesta manera, l’institut vilafranquí guanya per tercer cop consecutiu el concurs i, amb el premi del vaixell biònic que van rebre l’any 2008, s’han proclamat guanyadors en quatre ocasions en total.

El projecte realitzat aquest any pels alumnes del cicle formatiu de grau superior d’automatització i robòtica industrial de l’institut Alt Penedès integra tot el sistema de producció de cilindres singulars, des de la confecció de la comanda, passant per tot el complex procés de fabricació i verificació fins a la seva expedició. Aquest sistema seria útil per a fabricació de cilindres pneumàtics de mesures no estàndard, de forma totalment automàtica.

Aquest dimecres a la tarda, es farà el lliurament oficial del premi a l’Institut coincidint amb l’entrega de les notes, segons han avançat fonts del centre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: